Generalforsamling

Generalforsamling – årets vigtige møde med aktionærerne

Det årlige møde med aktionærerne er en oplagt mulighed for at vise virksomheden fra sin bedste side – på mødestedet og virtuelt

Generalforsamlingen er virksomhedens vigtige møde med aktionærerne. Uanset om mødet foregår med fysisk fremmøde, digitalt eller som en hybrid, er valg af mødested, AV-løsning og mødets udformning stærke virkemidler. Det er med til at understøtte budskabet og styrke den totale oplevelse hos aktionærerne.

I Get Visual tænker vi indhold og form som sammenhængende størrelser, når vi designer rummet. Altid med både bestyrelsen og aktionærerne i fokus.

Indtag rummet med scenografi og branding

Scenografi, møbler og anden indretning – både i mødelokale og foyer – er en del af virksomhedens profilering. Vi designer og producerer med respekt for virksomhedens identitet og det valgte mødested, alt sammen med det formål at indtage rummet på jeres vegne.

Få budskabet ud til alle – i mødelokalet, med live streaming og med tolkning

Budskabet er naturligvis det vigtigste ved mødet. Vi sørger for, at alle praktiske detaljer på for-hånd er på plads, så I kan koncentrere jer fuldt ud om det faglige indhold og jeres gæster.

Vores AV-teknikere sikrer, at teknikken fungerer optimalt. Og skal I nå ud over mødelokalets rammer, kan hele opsætningen desuden tilrettelægges, så både deltagerne salen og aktionæ-rerne ved skærmene får den optimale oplevelse.

Nilfisk generalforsamling 2018 – branding i foyer
Profilering af virksomheden gennem hele mødeforløbet. Her med branding i foyer i form af udstillingsøer.

Efterfølgende sørger vi for at generalforsamlingen bliver webcastet – også på flere sprog.

Se et eksempel på live streaming af generalforsamling: A.P. Møller – Mærsk A/S Generalforsamling 2021.

Beretning, deltagere og afstemning

Skal formandens beretning leveres sikkert og overbevisende, er en teleprompter til stor hjælp. Vi har stor erfaring i at bruge teleprompter til at hjælpe budskabet på vej, og vi tilbyder intensiv træning til talerne i brug af teleprompteren.

I samarbejde med andre betydende leverandører sikrer vi, at formand og dirigent får et klart overblik over antallet af fremmødte aktionærer og stemmer.

Når det kommer til afstemning, arbejder vi med flere løsninger, der kan håndtere digital afstemning. Løsninger, der er velegnede for både de fremmødte og eventuelle deltagere, der følger generalforsamlingen på distancen via live streaming. De nøjagtige afstemningsresultater leveres hurtigt og kan efterfølgende straks godkendes af dirigenten og vises på storskærm i salen og i streamingen.

Inspiration til din næste generalforsamling?

Vil du have inspiration til en generalforsamling, der kommer rundt om alle muligheder og faldgruber, lige fra branding til streaming og afstemning? Vi stiller gerne op til et uforpligtende møde.

Kontakt Get Visual i
Aarhus eller København

Ring eller skriv, du vælger selv:
  • Ring 5060 6060
  • Skriv til
Måske er der en Get Visual-medarbejder, du allerede kender.

Fakta – Generalforsamling med branding
af virksomheden

  • Vælg et mødested, der passer til virksomheden
    – indhold og form skal hænge sammen
  • AV-løsningen skal sikre en god oplevelse for både bestyrelse og aktionærer
  • Design af foyer og møderum kan understøtte budskabet og profilere virksomheden
  • Styr på antal deltagere og stemmer
  • Nå ud til flere med Live Streaming og tolkning.