Generalforsamling

Generalforsamling – årets vigtige møde med aktionærerne

Det årlige møde med aktionærerne er en oplagt mulighed for at vise virksomheden fra sin bedste side – på mødestedet og virtuelt

Generalforsamlingen er virksomhedens vigtige møde med aktionærerne. Uanset om mødet foregår med fysisk fremmøde, digitalt eller som en hybrid, er valg af mødested, AV-løsning og mødets udformning stærke virkemidler. Det er med til at understøtte budskabet og styrke den totale oplevelse hos aktionærerne.

I Get Visual tænker vi indhold og form som sammenhængende størrelser, når vi designer mødet. Altid med både bestyrelsen og aktionærerne i fokus.

Få budskabet ud til alle – i mødelokalet, virtuelt og med tolkning

Budskabet er naturligvis det vigtigste ved mødet. Vi sørger for, at alle praktiske detaljer på forhånd er på plads, så I kan koncentrere jer fuldt ud om det faglige indhold og jeres gæster.

Vores AV-teknikere sikrer, at teknikken fungerer optimalt.

Hvis generalforsamlingen bliver afholdt virtuelt, kan væggen bag panelet også designes og produceres med virksomhedens identitet i fokus. Hele opsætningen kan desuden tilrettelægges, så aktionærerne får en optimal oplevelse ved skærmen.

Virtuelt møde med LED væg i Get Visuals studie i København
Baggrunden bag panel og talere er tilpasset virksomhedens profil og at mødet skal fungere virtuelt

Efterfølgende sørger vi for at generalforsamlingen bliver webcastet – også på flere sprog.

Se et eksempel på live streaming af generalforsamling: A.P. Møller – Mærsk A/S Generalforsamling 2020.

Beretning, deltagere og afstemning

Skal formandens beretning leveres sikkert og overbevisende, er en teleprompter til stor hjælp. Vi har stor erfaring i at bruge teleprompter til at hjælpe budskabet på vej, og vi tilbyder intensiv træning til talerne i brug af teleprompteren.

I samarbejde med virksomhedens aktiebogfører sikrer vi, at formand og dirigent får et klart overblik over antallet af fremmødte aktionærer og registrerede fuldmagter.

Når det kommer til afstemning, arbejder vi med flere løsninger, der kan håndtere digital afstemning. Løsninger, der er velegnede for både de fremmødte og eventuelle deltagere, der følger generalforsamlingen på distancen via live streaming. De nøjagtige afstemningsresultater leveres hurtigt og kan efterfølgende straks godkendes af dirigenten og vises på storskærm og i streamingen.

Indtag rummet med scenografi og branding

Scenografi, møbler og anden indretning – både i mødelokale og foyer – er en del af virksomhedens profilering. Vi designer og producerer med respekt for virksomhedens identitet og det valgte mødested, alt sammen med det formål at indtage rummet på jeres vegne.

Inspiration til din næste generalforsamling?

Vil du have inspiration til en generalforsamling, der kommer rundt om alle muligheder og faldgruber, lige fra branding til streaming og afstemning? Vi stiller gerne op til et uforpligtende møde.

Kontakt Get Visual i
Aarhus eller København

Ring eller skriv, du vælger selv:
  • Ring 5060 6060
  • Skriv til
Måske er der en Get Visual-medarbejder, du allerede kender.

Fakta – Generalforsamling med branding
af virksomheden

  • Vælg et mødested, der passer til virksomheden
    – indhold og form skal hænge sammen
  • AV-løsningen skal sikre en god oplevelse for både bestyrelse og aktionærer
  • Design af foyer og møderum kan understøtte budskabet og profilere virksomheden
  • Styr på antal deltagere og stemmer
  • Nå ud til flere med Live Streaming og tolkning.